O nama

​Magazin „Krug zdravlja“ nastao je kao potreba da se široj javnosti na jednostavan i pristupačan način prezentuju informacije o savremenim trendovima, naučnim otkrićima i preporukama koje se odnose na zdravlje i poboljšanje kvaliteta života.

Na stranicama Magazina naći ćete i sadržaje koji se baziraju na informacijama objavljenim u najnovijim istraživanjima iz oblasti fizičkog i mentalno-emocionalnog zdravlja kao i preporuke koje će pomoći da ove informacije ne budu samo „mrtvo slovo na papiru“ – već pokretač pozitivnih promena.

Nadamo se da ćemo na ovaj način podstaći što veći broj ljudi da rade na sebi i poboljšaju kvalitet života a time i sopstvene porodice i posredno svog okruženja.

Zahvaljujemo se Wiener Städtische osiguranju na prepoznavanju bitnosti edukacije i pomoći da se ovaj projekat pokrene i zaživi, upravo u skladu sa njihovom devizom:  „S pažnjom prema važnom“.

Bilo bi nam drago da nam se na ovom putovanju pridružite – bilo aktivnim učešćem i komentarisanjem tema – ili kao autori koji imaju vredne informacije da podele sa drugima. U svakom slučaju, svi su dobrodošli!

Uredništvo

Redakcija

Stevan

Stevan

Urednik

Hristina

Hristina

Urednica

Vesna

Vesna

Urednica

Jelena K.

Jelena K.

Novinarka

Milica

Milica

Novinarka

Lidija

Lidija

Novinarka

Richard

Richard

Stručni konsultant

Vladan

Vladan

Stručni konsultant

Peđa

Peđa

Wellness

Dragana

Dragana

Dizajnerka

Adriana

Adriana

Lektor i korektor

Nenad

Nenad

Web podrška