O nama

Magazin „Krug zdravlja“

​Magazin „Krug zdravlja“ nastao je kao potreba da se široj javnosti na jednostavan i pristupačan način prezentuju informacije o savremenim trendovima, naučnim otkrićima i preporukama koje se odnose na zdravlje i poboljšanje kvaliteta života.

Na stranicama Magazina naći ćete i sadržaje koji se baziraju na informacijama objavljenim u najnovijim istraživanjima iz oblasti fizičkog i mentalno-emocionalnog zdravlja kao i preporuke koje će pomoći da ove informacije ne budu samo „mrtvo slovo na papiru“ – već pokretač pozitivnih promena.

Nadamo se da ćemo na ovaj način podstaći što veći broj ljudi da rade na sebi i poboljšaju kvalitet života a time i sopstvene porodice i posredno svog okruženja.

Zahvaljujemo se Wiener Städtische osiguranju na prepoznavanju bitnosti edukacije i pomoći da se ovaj projekat pokrene i zaživi, upravo u skladu sa njihovom devizom:  „S pažnjom prema važnom“.

Bilo bi nam drago da nam se na ovom putovanju pridružite – bilo aktivnim učešćem i komentarisanjem tema – ili kao autori koji imaju vredne informacije da podele sa drugima. U svakom slučaju, svi su dobrodošli!

Uredništvo

Prijavite se na Newsletter!

Prijavite se za naš newsletter i budite među prvima koji će imati informacije o najnovijim člancima o zdravlju.