RO! I Zdrawo slatko

Ko smo mi?

Mi smo porodica, koja sa predanošču i strašću pristupa dobroj i ukusnoj hrani u okvirima zdravog načina života, pridržavajući se presnog načina ishrane.

Ideja da pokrenemo ZdRAWo Slatko i RO! rodila se iz potrebe da sa svetom podelimo naša znanja iz oblasti sirove ishrane i omogućimo svima lak i jednostavan pristup zdravim i sirovim kolačima, kašama, fitbarovima i sokovima.

Misija

Naša misija je da redefinišemo tržište zdrave hrane, uvedemo inovacije i promene, inspirišemo, dajemo podršku i savetujemo na putu ka uvodjenju zdravih navika u ishrani, kao i promeni celokupnog životnog stila na bolje.

Vizija

Mi imamo viziju zdrave, raspoložene, vredne i nasmejane osobe koja uživa u životu, radu i komunikaciji sa svojim okruženjem.

Jedinstvenost

Pažljivo biramo najkvalitenije sastojke za naše kolače, kaše i sokove koje cedimo uz pomoć specijalne prese za hladno ceđenje koja je namenjene da proizvede hladno cedjene sokove, specijalno napravljenih kako bi se od svežeg voća i povrća dobio sok u kome su sačuvani svi nutrijenti.

Osnova za izradu naših kolača i torti su isključivo orašasti plodovi, prirodni zaslađivači – sirup agave i urme, kao i prirodna ulja – kokosovo ulje i kakao puter.

Naši proizvodi su bez dodatnog kristal šećera, aditiva, pojačivača ukusa i emulgatora, sačinjeni od sastojaka koji su termički neobrađeni, jednostavni u svom svežem prirodnom netaknutom obliku.

Posvećeno radimo na razvoju novih, originalnih recepata za naše proizvode, a posebnu pažnju posvetili smo dizajnu, prezentaciji i pre svega prisnom i iskrenom odnosu sa našim korisnicima. Naš poslovni odnos se zasniva na stalnoj edukaciji i uzajamnoj interakciji. Mi vas edukujemo kako da živite ispunjeni, nasmejani, raspoloženi, odmorni…

Detoks kod kuce: https://zdrawoslatkoiro.com/pages/kako-napraviti-detoks-kod-kuce-besplatan-kurs

Knjiga Detoks tajne: Detox Tajne E – Book (zdrawoslatkoiro.com)

Palilulska pijaca (lok. 16), 11000 Beograd