WellGen

Kompanija Wellgen d.o.o. Beograd je zvanično osnovana u januaru 2021. godine, posle trogodišnjeg razvijanja business modela i uspostavljanja neophodne infrastrukture za plasman specifičnog tržišnog koncepta, a koji ima ambiciju da zaokruži više važnih aspekata opšte zdravstvene prevencije izvan sfere standardnih institucionalizovanih medicinskih usluga.

Neophodna infrastruktura za plasman našeg tržišnog koncepta podrazumevala je pre svega iskorak u striktno personalizovan pristup svakom klijentu i razumevanje najnaprednijih tehnoloških opcija u domenu genetske dijagnostike i epigenetike.

U tom smislu uspostavili smo ključna partnerstva sa domaćim i inostranim institutima za humanu genetiku i genetski inženjering, kao i licenciranim DNK laboratorijama, koje obezbedjuju širok spektar genetskih dijagnostičkih analiza i primenjuju najnaprednije tehnološke metode za ekstrakciju i obradu DNK materijala.

Personalizovani pristup svakom klijentu takodje podrazumeva da je jedan od naših poslovnih imperativa striktno poštovanje pravila poverljivosti i zaštite podataka o ličnosti, a u svemu u skladu sa domaćim propisima, EU regulativom i važećim standardima za ovu vrstu delatnosti. Ovakvu usaglašenost sa standardima očekujemo i od svih naših partnera.