Životno osiguranje

Životno osiguranje: Mnoge stvari u životu možete ponoviti i vraćati im se više puta. To mogu biti prijatni trenuci i ljudi pored kojih se osećate dobro Ili želja za napredovanjem u različitim životnim segmentima.

Čak i ako nešto ne ispadne onako kako ste zamislili, uvek možete pokušati ponovo, bilo da je apliciranje za novi posao u pitanju ili dodatno obrazovanje koje će Vam pomoći da ispunite svoje ciljeve. Mogućnost ponavljanja vam pomaže da ispravljate ranije greške i kreirate bolja iskustva.

Životno osiguranje

Životno osiguranje

Ipak, sam život se ne može ponoviti, život nema reprizu i on je neprocenjiv. Upravo zato, za vaše lično dobro i dobro vaših najbližih i najdražih, prirodno se nameće potreba za promišljenom i mudrom organizacijom života.

I ne samo organizacijom već i donošenjem pravih odluka – onih koje uvažavaju životne vrednosti i realnosti. Osiguranje je jedna od takvih odluka koja uvažava trenutak ali i različite mogućnosti  razvoja događaja bilo u poželjnom bilo u nepoželjnom pravcu.

Životno osiguranje Vam pruža priliku da obezbedite sebi i Vašim najbližima budućnost ispunjenu sigurnošću i miran život. Pruža Vam i mogućnost donošenja dugoročnih kvalitetnih odluka koje dugoročno mogu da utiču na Vas i Vaše najbliže.

Zašto je životno osiguranje bitno?

Uz pomoć životnog osiguranja imate mogućnost da spremni dočekate sve nepredvidive događaje u životu bez prevelikog razmišljanja šta donosi dan, a šta noć.

Da li se ikada zapitate ko bi brinuo o Vašim najbližima u slučaju da se Vama nešto dogodi? Da li bi plaćanje računa, školskog pribora, aktivnosti i sl. bilo jednostavno? Ako jeste onda ste svakako razmišljali i o osiguranju života.

Možete da se opredelite za model gde je sigurnost porodice na prvom mestu (ako vodite stresan i dinamičan život) ili možda za model čuvanja novca na sigurnom mestu uz sve prednosti koje donosi životno osiguranje.

Praktično, jednostavniji i manje stresan život je na samo korak od Vas i nudi ga odgovarajuće osiguranje života. Izbor je zaista veliki, a koje ćete osiguranje izabrati – zavisi od vašeg afiniteta i stila života.

Da li je životno osiguranje preventiva?

Da. Kao što vam kvalitetan životni stil i zdravstvena preventiva pomažu da dugo ostanete zdravi – tako i životno osiguranje doprinosi psihološkom i finansijskom zdravlju.

Kod zdravlja, ne postoje garancije niti osiguranje da se bolest neće pojaviti (ma koliko se trudili i zdravo živeli) a slično je i sa životom: nepredviđene situacije i okolnosti  su uvek moguće, a za njih je je upravo životno osiguranje – preventiva!

Dopunska osiguranja

Kako biste Vi i Vaši najbliži bili maksimalno sigurni postoje dopunska osiguranja za bolju i kvalitetniju zdravstvenu zaštitu (dobrovoljno zdravstveno osiguranje), sa pokrićima u slučaju nezgoda, lečenja u inostranstvu u slučaju težih bolesti i sl.

Ako bi trebalo da uložite u samo jednu stvar u svom životu, uložite u životno osiguranje. To je mudra odluka, zbog koje se sigurno nećete pokajati – stoga je donesite na vreme. Mudra odluka je i izbor pouzdane osiguravajuće kuće koja će Vam pomoći da Vaše potrebe na pravi način realizujete i u slučaju nastale štete imate pokriće.

Druga osiguranja za sigurnije sutra

I ne zaboravite da, pored životnog osiguranja, uzmete u obzir i druga osiguranja koja Vam mogu olakšati svakodnevnicu: zdravstveno osiguranje (osiguranje za slučaj bolesti), osiguranje imovine, riziko osiguranje, putno osiguranje, osiguranje vozila i kasko osiguranje, dobrovoljno osiguranje lica, riziko osiguranje… Veći broj osiguranja koja pokrivaju različite oblasti.

Praktično svako osiguranje imovine koje će sačuvati njenu vrednost koja može biti narušena usled nepredviđene štete je osiguranje i Vašeg mira i spokoja. U krajnjoj liniji, sa sigurnošću se može reći, da je svako osiguranje i osiguranje života – upravo onakvog kakvog želite da živite.

NEWSLETTER