r

Mislite na svoje zdravlje i zdravlje ljudi oko vas! #OstaniteOdgovorni

Moj Wiener portal

Kada biste pitali različite osobe šta im je najbitnije u životu, sigurno bi vam dale dosta različitih odgovora. Nekima je najbitnija karijera, drugima porodica, neki žive za putovanja i avanture, dok je drugima najbitniji mir. Mnogima je najbitnija finansijska sigurnost i svu svoju snagu koriste kako bi to i ostvarili. Naći će se tu još mnogo bitnih sitnica, ali i luksuza, a između ostalog, neko će pomenuti i da mu je najbitnije zdravlje.

Kada govorimo o prioritetima u životu, mnogima se zdravlje ne nalazi visoko na listi prioriteta. O zdravlju se ne razmišlja previše do onog momenta kada ono postane ugroženo.

Ipak, zdravlje bi trebalo da je glavni prioritet svima i nešto što se nikako ne stavlja u drugi plan.

Zdravlje kao prioritet

Onog dana kada odlučite da vam je vaše zdravlje najbitnije, znajte da ste tada doneli jednu od najvažnijih odluka. Tek kada počnete da brinete o sebi, moći ćete dobro da brinete o drugima.

Briga o zdravlju podrazumeva promenu stila života, menjanje loših navika, redovne posete odabranim lekarima i redovne sistematske preglede, kao i fokus na zdravoj ishrani.

Naravno, koliko god da se posvetite svom zdravlju, uvek se mogu desiti neke nepredviđene situacije. I baš poslednjih nekoliko godina čitavo čovečanstvo izloženo je brojnim izazovima kada je zdravlje u pitanju. Teška vremena niko ne može predvideti, ali uvek možete da se pripremite za njih.

Moj Wiener portal

Životno osiguranje je tu da vam pomogne u slučaju bilo kakvih nepredviđenih okolnosti. Ono vam može olakšati stresne i bolne periode u životu i pomoći vam da iz svake situacije izađete kao pobednici. Biranjem životnog osiguranja Vi birate da brinete o sebi, ali i o drugima, a posebno o onima koji su Vama najbliži. Ulaganje u životno osiguranje je pravi pokazatelj vaše odgovornosti, kao i Vašeg razmišljanja o budućnosti.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje je još jedan korak dalje u Vašem ulaganju u budućnost i dodatni način da brinete o sebi i svojim najbližima. Polisa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja Vam omogućava efikasno medicinsku zaštitu i najkvalitetnije lečenje u velikoj mreži ustanova širom Srbije.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje Vam donosi:

 • Usluge u više od 700 privatnih i državnih zdravstvenih ustanova;
 • Usluge najboljih lekara;
 • Dostupnost stručnog osoblja 7 dana u nedelji, 24 časa dnevno;
 • Brzo i lako zakazivanje pregleda, bez čekanja i nepredviđenih odlaganja;
 • Slobodu izbora zdravstvene ustanove i lekara kod koga ćete se lečiti;
 • Savremene metode lečenja;
 • Refundaciju troškova lečenja ako se koriste usluge ustanova van naše mreže.

Wiener Städtische osiguranje uz sve pogodnosti omogućava vam da ne razmišljate mnogo, ali i da stavite svoje zdravlje na prvo mesto. A uz novu opciju onlajn prijave štete na Moj Wiener portalu imate mogućnost da se posvetite i ostalim bitnim aktivnostima u toku dana.

U sklopu Moj Wiener portala od sada uz nekoliko klikova lako možete prijaviti neželjeni događaj ili nesrećni slučaj i podneti zahtev za naknadu iz osiguranja. Pored toga imate mogućnost preglednog i preciznog uvida u osnovne informacije i trenutni status Vaših šteta: podatke o podnetim odštetnim zahtevima, status odštetnog zahteva, uvid u spisak dokumenata potrebnih za rešavanje odštetnog zahteva.

Za samo nekoliko minuta možete prijaviti štetu nastalu u okviru sledećih ugovorenih polisa:

 • Dobrovoljno zdravstveno osiguranje;
 • Putno zdravstveno osiguranje;
 • Osiguranje lica od posledica nesrećnog slučaja;
 • Osiguranje težih bolesti i
 • Osiguranje hirurških intervencija.
 • Osiguranje motornih vozila – KASKO
 • Osiguranje imovine
 • Osiguranje robe u transportu

Nakon prijave za naknadu štete koju ste obavili bez poteškoća možete se lako vratiti svom danu. Briga o zdravlju nije uvek samo poseta lekaru ili promena ishrane. Briga o zdravlju je i smanjenje stresnih situacija i obavljanje teških obaveza brzo i sa posebnom lakoćom.

NEWSLETTER

Moj Wiener portal